LEVANDOS PARDUODU

Levandos. Levandų eterinis aliejus

Levandų kvapas ir spalva žinomi daugeliui. Iš levandų distiliuojamas eterinis aliejus yra vertinamas dėl valomojo, atpalaiduojamojo poveikio ir puikaus kvapo. Šie notrelinių genties augalai yra paplitę beveik visame pasaulyje, tačiau pačios vertingiausios ir dažniausiai naudojamos kosmetikos priemonių gamybai yra prancūziškos levandos iš Provanso. Provansas – levandų karalystė Dėl ypatingo šio Prancūzijos regiono klimato, kurį suformuoja […]